Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се настройва часовника на тоя кораб

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се настройва часовника на тоя кораб

Баси... карам тоя кораб вече 3 месеца и не мога да му настроя часовника... Колко ли хора опитаха... и явно всички сме индианци... Направо ме е яко срам...
    Единственото място където намирам нещо за дата и час е в настройките на разхода на гориво... но има едно неактивно меню "RDS time". Да не би да е от там? И как да го направя активно?
    Alfa Romeo 166 2,4jtd, 150ps, 2002
    In da club... Finally!

Изключи си буксата на навигацията и си настрой часовника
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А бе изключи го RDS-а че само бърка работата.Освен това когато го настройваш,предварително изключи лятното време защото пак ще имаш проблеми.При мен също много трудно се настройва.Особено ако при настройката уцелиш да е около 12 часа.Един път направо ми стопи нервите,дето се вика бутнах масло и фърлих антифриза ама нейсе оправих го най на края.

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
        А бе изключи го RDS-а че само бърка работата.Освен това когато го настройваш,предварително изключи лятното време защото пак ще имаш проблеми.При мен също много трудно се настройва.Особено ако при настройката уцелиш да е около 12 часа.Един път направо ми стопи нервите,дето се вика бутнах масло и фърлих антифриза ама нейсе оправих го най на края.
        Аз казвам, че това "RDS time" меню е сиво... неактивно... не мога да го избера...

А за да извадя буксата на навигацията трябва ли да сваля целия ICS или? И като я махна тая букса, от кое меню се настройва все пак тоя часовник? /Направо ми се иде да се закопая от срам... /
        In da club... Finally!

Comment

Първоначално публикувано от leffkocit Покажи съобщение
          Аз казвам, че това "RDS time" меню е сиво... неактивно... не мога да го избера...

А за да извадя буксата на навигацията трябва ли да сваля целия ICS или? И като я махна тая букса, от кое меню се настройва все пак тоя часовник? /Направо ми се иде да се закопая от срам... /
          Буксата е в багажника, зад чейнджъра...
          AR 155 2.0 16V Never Forget You
          AR 166 2.4 JTD

Comment

А ако и това не стане си изключи и СД чейнджъра !
            При мен стана след като изключихме навигацията и чейнджъра.
            AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

при разхода на гориво е и се настроива лесно, само работи спокойно на познат за тебе език, ако пак имаш проблем, ще ти го опиша подробно на италиански

Comment

За тези, които не искат да си махат навигацията - е възможно настройването и часовника ще е точен до секундата но половината от годината а другата половина с един час разлика. Това е. При изключване на навигацията от която часовника се настройва автоматично - може да се свери ръчно.
                безплатни обяви
                Моята 166

Comment

Един въпрос,за да не отварям нова тема-осветлението на ICS-а може ли да пулсира и в началото,когато колата не е работила много време,като я запалиш да свети по слабо,поради изтощен акумулатор?
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                    Един въпрос,за да не отварям нова тема-осветлението на ICS-а може ли да пулсира и в началото,когато колата не е работила много време,като я запалиш да свети по слабо,поради изтощен акумулатор?
                    Пулсирането може , но другото е от самата П-образна крушка на ICS-a
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Пичови,ето нещо,което може да се случи с монитора след малко играчка.Предварително се извинявам ако е поствано подобно преди и е обсъждано http://www.youtube.com/watch?v=7z8fbQJUtuU
                      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Ей сега преи малко намерих малко време да опитам. Отворих багажника, махнах кората острани, която покрива акумулатора и единствените 3 кабела които видях ги разкачих... оказа се че съм разкачил CD-то. Оглеждах, опипвах където не виждам за да открия друг кабел, но без успех... Трябва ли да разкача цялата система (виждам че се държи на няколко винтчета) за да стигна до този кабел за навигацията или има и по-лесен начин?
                        In da club... Finally!

Comment

Пет гайки държат уВстройствата, за 3мин работа е.
                          Last edited by SoHm; d.m.y г., 03:30.
                          166 2.4 JTD

Comment

Буксата отзад е малко по специална.. ако знаеш какво правиш може и без да гледаш.. по за 1вият път... по добре 1во погледни.
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

Няма по-голям карък от мене... заклевам се! Свалям аз цялата конзола и докато вя въртя и се чудя тая букса как се разкача взех та закачих акумулатора, даде на късо (май така му се вика като прехвърчат искри... ) и си блокирах ИЦС-а... та сега няма да разбера дали съм махнал правилната букса... пробвах с четири 4-ки, но не става.. Сега това което ме вълнува е няма ли как по-тънко да се мине за разкодиране или трябва да приготвям $$$ (най-гадното е че парите отиват за глупости - заради единия часовник...)
                              In da club... Finally!

Comment

Working...
                              X